Om Kingofpiano.com


Undervisning, Underhållning, Upplevelse

Kingofpiano.com ger alla en möjlighet att öva, spela,piano och leka med musik. Kingofpiano.com erbjuder ett nytt, spännande och interaktivt sätt att lära sig musik på. Här hittar du ett virtuellt konserthus att spela i, massor av nyttiga övningar i musikteori och gehör, videolektioner av och med mig – plus mycket mycket mer…

Ps, är man riktigt bra kan man till och med få stå på scen tillsammans med mig!

Musikundervisning på dina villkor

Med Kingofpiano.com kommer musikskolan till dig var du än befinner dig. Allt du behöver är en dator, en Internetuppkoppling och att vara medlem här på Kingofpiano.com. Om du redan tar musiklektioner, i någon form, ger Kingofpiano.com dig ett bra och roligt komplement till den undervisning du redan får. Behöver du hjälp att komma igång med Kingofpiano.com? klicka här!

Statistikverktyg visar dina framsteg

Med Kingofpiano.com är det är enkelt att hålla koll på dina framsteg. Ett användbart statistikverktyg hjälper dig på vägen att nå dina mål. Här ser du inom vilka områden du är stark eller svag och vad du kanske måste jobba lite hårdare med.

Pokaler och Diplom

All flit ska belönas! Så snart du klarat en övning i en klass får du en ståtlig pokal. Lyckas du plocka hem alla pokaler i en klass får du ett diplom du kan skriva ut. Det finns många pokaler och diplom i Kingofpiano.com. Du samlar dem på Pokaler och Diplom under ditt personliga konto. Är du så duktig att du fått alla pokaler tänds ”King of Piano-knappen”. Nu är du värd något alldeles extra tycker jag; ett undertecknat diplom som jag personligen skickar hem till dig, mina egna HITS som du kan spela till och privata pianolektioner över nätet! Jag funderar alltid på vilka nya häftiga priser jag kan ge bort så bli inte förvånad om det kommer ännu mer spännande saker i framtiden…

Upplevs allra bäst med Elpiano eller annat MIDI-klaviatur

Du kan spela och öva allt innehåll på Kingofpiano.compianomed hjälp av en datormus och datorns tangentbord. Men – en extra dimension får du om du använder en Elpiano eller annat MIDI-klaviatur som du kopplar till din dator via datorns USB-port eller MIDI interface. HÄR kan du läsa mer om hur du ansluter ditt MIDI-keyboard till Kingofpiano.com. Har du inget MIDI-keyboard kan vi tipsa om från Roland.

Rhapsody Challenge och Rhapsody Tube

Kingofpiano.com är mer än bara övningar och videolektioner. Det är också en videocommunity. Här kan du lägga upp ditt eget musikbidrag på Kingofpiano.coms egen Youtube, Rhapsody Tube. Där kan andra musikintresserade se ditt bidrag och ge uppmuntrande kommentarer. Har du tur får ditt bidrag även bra betyg från andra användare. Får ditt bidrag höga betyg kan du chansen att spela med mig på scen och är du bäst i klassen kan du bli utsedd till Årets King of Piano.

Till vem riktar sig Kingofpiano.com?

Till dig som är motiverad och nyfiken och vill leka och utvecklas i musikens fantastiska värld. Till dig som går i musik- eller kulturskola, grundskola eller gymnasium och vill ha lite extra hjälp för att utvecklas snabbare.
 Till dig som ser dig själv på toppen av musiklivet inom en nära framtid och behöver svåra utmaningar.

Med Kingofpiano.com får du lära dig musiken från grunden, vilket är en viktig förutsättning för att bli en långlivad musiker eller artist. Har du en gång haft ett musikintresse men av en eller annan anledning slutat? Kingopifano.com är ett perfekt hjälpmedel om du vill ta upp det igen. Det enda du behöver är en dator, en Internetuppkoppling och att vara medlem här på Kingofpiano.com för att spela, öva och har roligt när och var du vill.

Kingofpiano.com i din iPhone/iPad

Självklart tycker jag att du även ska använda Kingofpiano.com när du inte sitter framför datorn. Om du har en iPhone, iPod touch eller en iPad kan du ladda hem Kingofpiano PLAY. Läs mer här.

Supportsupport

Får du inte svar på dina frågor på vår supportsida tveka inte att kontakta oss på support@kingofpiano.com.