Partners

Roland

Roland Keyboards är Kingofpiano.coms huvudsponsor.

Roland har med finansiellt stöd gjort det möjligt att utveckla Kingofpiano.com till den pianoskola i framkant som det idag är. Roland bidrar även med pianon, flyglar, keyboards när vi är ute och demonstrerar King of Piano i olika sammanhang.

Tack vare samarbetet med Roland kan vi även erbjuda alla Kingofpiano.coms medlemmar att snabbt, enkelt och prisvärt kunna beställa hem pianon och keyboards som passar ihop med skolan. Klicka här för att läsa mer om Rolands pianon och var du kan köpa dem.

www.roland.se

info@roland.se

Bose

Bose sponsrar Kingofpiano.com med högtalare och högtalarsystem när vi är ute och demonstrerar King of Piano i olika sammanhang.

www.bose.se

info@bose.se

DRMPK - DreamPack
- Home of the new breed concept.

DRMPK caters for all aspects necessary to present oneself at a price that is extremely affordable to everybody who feels they have what it takes to be a success or at least give the music industry their best shot.

www.kttmanagement.com

kttmanagement@gmail.com

Samsung

Samsung sponsrar Kingofpiano.com med bildskärmar när vi är ute och demonstrerar King of Piano i olika sammanhang.

www.samsung.se

info@samsung.se

Jimini Graphics

Jimini Graphics är ett företag som erbjuder tjänster inom fotografering, webdesign och grafisk design. Jimini Graphics sponsrar Kingofpiano.com med fotografering av produktbilder, mingelbilder vid evenemang etc.

www.JiminiGraphics.se

kontakt@jiminigraphics.se

Musikskolor

Vince Music School
- Den Moderna och Kreativa musikskolan.

Vince Music School är en musikskola som vänder sig till de barn och ungdomar i Stockholm och Uppsala län, som vill lära sig att spela piano. Musikskolan erbjuder en lättillgänglig och underhållande undervisning, där elevens personliga mål och ambitioner står i fokus.

Ett bra alternativ för dig som vill lära dig att spela piano tillsammans med en musiklärare och King of Piano.

www.vincemusicschool.com

info@vincemusicschool.com

Hummingbird Music Center
- piano, sång och massa kreativitet.

Hummingbird Music Center är en musikskola som undervisar både grundskoleelever och privatpersoner i Sigtuna och Uppsala kommun. Kingofpiano.com används som pedagogiskt hjälpmedel både i skolan och privat.

www.hummingbirdsmusic.com

boka.hummingbirds@gmail.com